Un dar inedit de Crăciun din partea Bibliotecii Județene

În preajma sărbătorilor de iarnă, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită la o călătorie livrescă putneană în atmosfera anilor 1879-1958. Autorul cărţii, Veronica Crăciun, mărturiseşte: „studiind şi analizând cu atenţie acest fond, ţi se derulează în faţa ochilor un tablou monografic cu privire la istoria, geografia, economia şi administraţia publică a judeţului Putna din perioada anilor 1879 – 1958 şi eşti invitat să pătrunzi în atmosfera vieţii private, a tradiţiilor şi a obiceiurilor vrânceneşti”.
Lucrarea Memorie Locală – Fond documentar : Catalog : 1879 – 1958, editată de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, îşi propune să prezinte o descriere detaliată a tuturor publicaţiilor referitoare la instituţii, localităţi şi personalităţi vrâncene, în intenţia de a face cunoscută o parte din colecţiile Fondului special de Carte veche şi tradiţională al bibliotecii noastre.
Această lucrare de referinţă poate consultată pe siteul bibliotecii – bjvrancea.ro, la rubrica Restituri, şi se doreşte a fi un dar oferit deopotrivă comunităţii şi memoriei locale vrâncene.

un comentariu

  1. Silviu Cristescu

    JOS PĂLĂRIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.