Târg de Carte 2017 – Invitaţie lansare de carte

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017, Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează a XII-a ediţie a Târgului de Carte de la Focşani, având ca temă Biblioteca şi Comunitatea mea. Pentru iubitorii de lectură,  de toate vârstele, se vor desfăşura evenimente surpriză, lansări de carte, expoziţii, întâlniri cu nume sonore ale culturii naţionale şi locale, invitaţi speciali din Republica Moldova, dezbateri culturale, toate având ca punct de pornire  lectura şi lumea cărţilor.

La această ediţie vor participa edituri locale şi naţionale, cunoscute publicului, ce vor pune la dispoziţia publicului noutăţile editoriale ale acestui an, la preţuri promoţionale.

Cu acest prilej adresăm scriitorilor vrânceni invitaţia de a se înscrie cu cărţile domniilor lor în programul Lansărilor de carte din cadrul Târgului. Precizăm faptul că aceste cărţi trebuie să fi fost editate în intervalul iunie 2016 – septembrie 2017.

În acest sens, vă aşteptăm la sediul nostru din Strada Maior Ghe. Sava nr. 4 (fostul spital de Neurologie) să ne aduceţi un exemplar din volumul pe care doriţi să îl lansaţi în cadrul Târgului de carte, pentru a discuta detaliile acestei lansări şi pentru a alege împreună ziua şi ora lansării. Rugămintea noastră este aceea de a scana coperta cărţii şi de a o trimite la adresa electronică relatii_publice@bjvrancea.ro

Termen limită: vineri, 8 septembrie 2017.

Persoană de contact: Adrian Ţiglea, 0727.571.355

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.