ŞTAFETA COPIILOR 1 iunie la BIBLIOTECA

Secţia pentru copii şi tineret Oana-Diana Renea organizează, de Ziua Internaţională a copilului, o serie de activităţi dedicate cititorilor mai mici şi mai mari, reunite sub titlul ŞTAFETA COPIILOR.

La activităţile  ce vor începe la ora 10.00 şi se vor încheia la ora 17.00, vor participa preşcolari şi elevi din trei unităţi de învăţământ din judeţ şi din Focşani.

Startul ştafetei va fi dat de preşcolari ai Grădiniţei Ţifeşti care vor participa la o lectură interactivă şi vor prezenta un scurt moment artistic.

Preşcolarii vor transmite un mesaj scris şi unul video, mesaje ce   vor ajunge la următorii copii, elevi la Şcoala nr.3, clasa a II-a, step by step, din Focşani.

Aceştia vor participa la o prezentare a bibliotecii şi vor transmite gândurile  lor despre copilărie, fericire, bucuria de a dărui şi împlinirea prin lectură următorilor invitaţi la bibliotecă.

Ştafeta va fi preluată de două grupe de elevi, ai scolii Gimnaziale Duiliu Zamfirescu din Focşani, care vor primi şi transmite la rândul lor aceste mesaje pline de bucuria sărbătoririi acestei zile magice de 1 iunie.

Va fi o zi încărcată de surprize şi emoţii, muzică şi recreere, petrecută în mijlocul cărţilor la bibliotecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.