Minunata aventură a prichindeilor și Manuscrisul Știetot

Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea – Secția pentru copii și tineret vă invită vineri, 5 decembrie, ora 17.00, în ajun de Moș Nicolae, la o inedită lansare de carte destinată copiilor.

carteMinunata aventură a prichindeilor și Manuscrisul Știetot  este volumul de debut al autoarei Marinela Ioana Parasca, apărut anul acesta la Editura Sfântul Ierarh Nicolae. Ilustrațiile acestei cărți sunt realizate de Mihai Lădunca și Monica Roxana Coman.

Pentru  focșăneanca Marinela Ioana Parasca scrisul este o pasiune. Totul a început ca un hobby, autoarea debutând la revista Go Free, revista studentului din Universitatea Babes Bolyai, a continuat să cocheteze cu scrisul la Național Magazin, revista de cultură și business românesc din București și acum ia scrisul mai în serios, dedicându-se poveștilor pentru copii. Totodată urmează si cursurile de “writing for children” la Writers Bureau din Manchester.

În prezent lucrează și își continuă studiile în domeniul educațional în Londra și este membră în Asociația Scriitorilor Independenți din Anglia. Pe viitor intenționează să-și publice lucrările și în limba engleză, în Marea Britanie.

Cartea, care este de fapt o poveste captivantă pentru copii, beneficiază de o prefață semnată de prof. Ion Gr. Cherciu care o descrie ca pe o Minunată aventură a cuvântului:

“Marinela-Ioana Parasca strânge un florilegiu de trăiri și de gânduri izvorâte din splendoarea copilăriei. Caratele candorii și ale suavității străbat cuminți rândurile și paginile ca să ofere micilor cititori chemarea în universul cunoașterii prin lumina lecturii.  

Cartea este o promisiune și o speranță…

Cititorul o înțelege ca pe o faptă bună făcută în numele dragostei pentru o vârstă mereu pură, ce fuge pentru fiecare dintre noi mereu înapoi…

 În fond, toate vârstele se regăsesc în ,,aventură”… “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.