Mesaj către voluntarii Bibliotecii

În anul 1985 Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 5 decembrie, Ziua Internaţională a Voluntarilor, sărbătorită de atunci în întreaga lume.

Cu ocazia ZILEI INTERNAŢIONALE A VOLUNTARIATULUI Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea MULŢUMEŞTE tuturor colaboratorilor bibliotecii, cadrelor didactice şi elevilor, pentru implicarea în acţiunile de voluntariat,  prin care au sprijinit proiectele şi evenimentele din instituţia noastră şi pentru comunitatea noastră.

Anul acesta  Biblioteca Judeţeană  „Duiliu Zamfirescu”  a beneficiat de sprijinul a peste 50 de voluntari, prieteni de suflet ai bibliotecii, care sunt un exemplu permanent de implicare comunitară, de altruism, de conştiinţă socială. La Târgul de Carte din luna octombrie voluntarii au avut o secţiune specială, dedicată lor si muncii lor, unde au fost prezentate toate activităţile în care  au fost implicaţi şi au fost răsplătiţi cu diplome.

Suntem foarte norocoşi să lucrăm cu aceşti oameni excepţionali şi le mulţumim pentru exemplul de dăruire şi pentru încrederea pe care ne-o acordă, pentru timpul petrecut alături de bibliotecari şi cărţi. Amintim aici doar o parte din proiectele desfăşurate cu ajutorul VOLUNTARILOR:

  • BIBLIOVACANŢA Clubul de lectură, Clubul de desen, Clubul de fotografie, Clubul Internauților, Clubul de joc și joacă;
  • CURS DE INIŢIERE ÎN MANAGEMENTUL PROIECTELOR pentru liceeni – la bibliotecă;
  • AVENTURĂ, CUNOAŞTERE, MISTER – activitate dedicată copiilor de 1 iunie;
  • TÂRGUL DE CARTE ediţia a VII –a
  • INFOEUROPA – Proiect de informare comunitară;
  • TRADUCEREA BLOGULUI Centrului de Limbi Străine în limba engleză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.