Incursiune în misterele culturii şi civilizaţiei chineze la Bibliotecă

Biblioteca Judeţeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează, în perioada 8 octombrie – 19 noiembrie 2018, Clubul Incursiune în misterele culturii şi civilizaţiei chineze, dedicat tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani.

Prima întâlnire va avea loc în data de 8 octombrie 2018, începând cu ora 17.00. Clubul se va desfăşura săptămânal, în ziua de luni, între orele 17.00-18.00, la Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene, din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4, şi va fi susţinut de către Alexandra Carst, absolventă a cursurilor de Master International Business & China în cadrul Universităţii de Sud a Danemarcei, având un an de specializare academică în Republica Populară Chineză. Clubul include noţiuni  introductive de cultură, limbă, istorie, geografie şi filosofie chineză.

Înscrierile la Clubul Incursiune în misterele culturii şi civilizaţiei chineze se fac pe baza Permisului de intrare la Bibliotecă și au loc începând cu data de 3 octombrie 2018 la telefon 0237/231161 (interior 17 – Centrul de Formare).

Vă așteptăm cu drag la Bibliotecă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.