Expoziții de primăvară la bibliotecă

În  martie, prima lună a primăverii, Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea, este gazda unor expoziţii de mărţişoare şi felicitări la Secția pentru copii și tineret  și Filiala Sud.

La Filiala Sud una din expoziţii face parte din cadrul proiectului de colaborare Terra suntem copii tăi şi este organizată de Grădiniţa nr. 1 din Focşani în colaborare cu peste 15 institutii de invăţământ. Mărţişoarele şi felicitările sunt confecţionate din materiale reciclabile  cu  scopul de a păstra planetă mai curată, precum şi stimularea imaginaţiei şi creativitǎţii

Cea de a doua expoziţie este organizată de elevii şi cadrele didactice de la Şcoala „N.Iorga” din Focşani , un adevărat Simbol de primăvară.

Secția pentru copii și tineret găzduiește, de asemenea, o expoziție de mărțișoare și felicitări realizate  de preșcolarii de la Grădinițele nr. 2, nr. 3, nr. 15,  și nr. 18  din Focșani. Aceste creații,  realizate cu îndemânare și dragoste de prescolari, vor fi dăruite cititoarelor bibliotecii, mamelor, și bunicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.