Creștinism și spirit de unire – Ziua națională a României

Astăzi, 28 noiembrie, începând cu  ora 12.00, Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea vă invitâ la Secția pentru copii și tineret Oana-Diana Renea, la un eveniment dedicat ZILEI NAȚIONALE a ROMÂNIEI și intitulat CREȘTINISM ȘI SPIRIT DE UNIRE.

La evenimentul organizat în parteneriat cu ȘCOALA GIMNAZIALĂ OBREJIȚA vor participa elevi, din  clasele a V-a, a VI-a si a VII-a, coordonați de doamnele  profesoare: Ciorăscu Camelia – director, Rînciog Gabriela, Anica Viorica, Liuță Tincuța și Georgescu Viorica.  Programul zilei va cuprinde atelierele interactive  Armonie între cuvânt, culoare și sunet și Povești, obiceiuri și tradiții  de  Sfântul Andrei.

Pornind de la Spiritul de unire și patriotismul, la finalul activităților vom încerca împreună să dăm o definție patriotismului și a tot ceea e înseamnă spirit național pentru tânăra generație.

Elevii vor beneficia și de o scurtă prezentare a serviciilor bibliotecii prin programul Azi am fost la Bibliotecă  și vor primi un permis de bibliotecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.