Bibliopovestașii mesageri de Dragobete

De Dragobete,  poezia se rostește din inimi de îndrăgostiți

         Pentru că se întâmplă să fim români și dornici de a păstra frumosul din tradițiile și sărbătorile neamului în mijlocul căruia ne-am întâmplat să ne naștem, noi, Bibliopovestașii voluntari ai Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea, vom sărbători Dragobetele  recitând poezii de dragoste și cu dragoste în autobuze, în gară, pe stradă și la cafenea, pe plaiul focșănean.

Din sufletul nostru îndrăgostit de iubire și de poezie vom oferi, pe tot parcursul zilei de 24 februarie, mici surprize  poetice  călătorilor care folosesc autobuzul.  În aceeași zi, în gara Focșani, începând cu ora 17.00,  îndrăgostiții de frumos vor asculta versuri și povești despre Dragobete și vor primi mici daruri de la Bibliopovestași.

Începând cu ora 19,00, la restaurantul Romantic din Focșani sunteți invitați la o seară de poezie de dragoste, muzică la chitară și cuvinte însuflețite de romantism pentru persoana iubită. Invitatul de onoare al serii va fi poetul focșănean Adrian Mangu iar poeziile sale ne vor purta inimile spre tărâmul de basm al dragostei

Vă așteptăm alături de noi pentru a sărbători împreună iubirea, poezia și cuvântul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.