Menu
Un dar inedit de Crăciun din partea Bibliotecii Județene
22 decembrie 2015 Noutati

În preajma sărbătorilor de iarnă, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită la o călătorie livrescă putneană în atmosfera anilor 1879-1958. Autorul cărţii, Veronica Crăciun, mărturiseşte: „studiind şi analizând cu atenţie acest fond, ţi se derulează în faţa ochilor un tablou monografic cu privire la istoria, geografia, economia şi administraţia publică a judeţului Putna din perioada anilor 1879 – 1958 şi eşti invitat să pătrunzi în atmosfera vieţii private, a tradiţiilor şi a obiceiurilor vrânceneşti”.
Lucrarea Memorie Locală – Fond documentar : Catalog : 1879 – 1958, editată de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, îşi propune să prezinte o descriere detaliată a tuturor publicaţiilor referitoare la instituţii, localităţi şi personalităţi vrâncene, în intenţia de a face cunoscută o parte din colecţiile Fondului special de Carte veche şi tradiţională al bibliotecii noastre.
Această lucrare de referinţă poate consultată pe siteul bibliotecii – bjvrancea.ro, la rubrica Restituri, şi se doreşte a fi un dar oferit deopotrivă comunităţii şi memoriei locale vrâncene.

"1" Comment
  1. Silviu Cristescu

    JOS PĂLĂRIA!

Lasă un răspuns
***