Titluri noi, titluri de vacanță pe rafturile Bibliotecii Judeţene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea

Se apropie vacanţa de vară şi Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea își așteaptă cititorii cu titluri noi, volume interesante și captivante pentru toate vârstele, ce vor diversifica lectura tuturor celor care vin la bibliotecă sau a celor care vor dori să ne viziteze pentru prima oară.

Din cele 2159 exemplare de cărţi achiziţionate până acum în 2014, 722 de volume reprezentă titluri noi, din care 94  sunt destinate copiilor şi tinerilor.

Vă amintim aici doar câteva din titlurile noi ce își așteaptă cititorii precum: ”Hoţul de cărţi” de Markus Zusak, ”Fluturi” de Irina Binder, ”Vieţi de poveste” de Laura Breană, ”Din vorbă-n vorbă : 23 de ani de întrebări şi răspunsuri” de Andrei Pleşu şi ”Jurnalul unui adolescent timid” de Stephen Chbosky.

Noile volume sunt invitații la studiu sau lectură și sunt din cele mai diverse domenii: psihologie, comunicare, dezvoltare personală, religie, drept, tehnică, alimentaţie sănătoasă, medicină naturistă, istorie, geografie, beletristică sau biografii.

Autori celebri, precum Jane Austen, Pascal Brukner, Agatha Christie, Paulo Coelho, John Grisham şi mulţi alţii, vă aşteaptă să-i (re)descoperiţi pe rafturile bibliotecii şi să vă petreceţi timpul liber în compania cuvintelor şi a  personajelor.

În această vară, pentru a facilita accesul la informație, Secția pentru adulți suplimentează numărul de exemplare care pot fi împrumutate, astfel încât, pe o perioada de două săptămâni se pot împrumuta  la domiciliu 7 cărți din domenii diferite. Oferim, de asemenea, tuturor cititorilor informații și  posibilitatea prelungirii termenului de restituire la telefon 0237214562 sau la adresa de e-mail cititori@bjvrancea.ro.  

Fiind convinși că fiecare carte își va găsi cititorul potrivit vă invităm să vizionați lista tuturor titlurilor noi  ce poate fi găsită pe site-ul Bibliotecii Judeţene Vrancea la următoarea adresă: http://www.bjvrancea.ro/titluri-noi/. De asemenea, dacă doriţi să citiţi şi alte cărţi, puteţi consulta catalogul online, pe site-ul nostru www.bjvrancea.ro.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.