Școala Părinților continuă cu noi informații

Întâlnirile din cadrul Proiectului ȘCOALA PĂRINȚILOR continuă la Biblioteca Județeană Vrancea – Secția pentru copii și tineret Oana-Diana Renea, săptămânal în fiecare zi de joi, de la ora 17.00, până pe data de 10 decembrie.

Părinții prezenți la întâlniri sunt interesați de metode de abordare a problemelor apărute în relaționarea de zi cu zi. Aceștia nu întâmpină probleme deosebite ci își propun să dezvolte o relație armonioasă părinte copil. Toți părinții își doresc pentru copiii lor rezultate mai bune la școală, respectarea regulilor casei, să citească mai mult, cum pot preveni obiceiurile nesănătoase sau cum să evite anturajele periculoase.

În această săptămână, participanții vor cunoaște specialiști din cadrul Compartimentului de analiză și prevenire a criminalității al  IPJ Vrancea, respectiv comisarul de poliție Monica Manolache, care va susține o sesiune de informare privind eficientizarea actului de control social și de supraveghere a minorului cu scopul de a preîntâmpina orice manifestare delictuală.

Vor fi atinse subiecte ca: influența pe care o pot avea prietenii, de la școală sau din afara ei, în dobândirea unor obiceiuri și atenția pe care părinții trebuie să o acorde petrecerii timpului liber într-un mediu sigur,  reguli de folosire a calculatorului și a internetului în siguranță și multe altele.

Această prezentare va continua firesc cu discuții pe baza întrebărilor puse de părinți ș,i ca de fiecare dată, părinții vor fi invitați să își aleagă din cărțile puse la dispoziție de bibliotecă.

65121901 65121902 65121903 65121904

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.