Primăvara în ochi de copii

În această săptămâna, Filiala Sud a Bibliotecii Județene Vrancea este gazda a două expoziții în care tema principală este primăvara.

Una din expoziții intitulată Gânduri de primăvară este realizată de copiii din grupa mare pregătitoare de la Grădinița nr.1 din Focșani aflați sub îndrumarea doamnelor educatoare Nicoleta Avram și Violeta Gîsculescu și face parte din Proiectul educațional dintre grădiniță și bibliotecă Cartea prietena mea.

Cea de-a doua expoziție Primăvara prin ochi de copil este realizată de elevii clubului de abilități practice Mâini de aur de la Școala “N. Iorga” din Focșani, îndrumator doamna învățătoare Nicoleta Angheluță și doamna bibliotecară Adriana Măciucă și face parte din proiectul educațional Lumea minunată a cărții.

Scopul acestei acțiuni este de a-i aduce pe copii în lumea cărților, de a-i învăța cât de importantă este protejarea mediului înconjurător, dar și de a le dezvolta imaginația, este un eveniment dedicat primăverii, renașterii și iubitorilor de frumos și armonie și ne dorim ca frumusețea expoziției să-i inspire pe toți cei care în această săptămână vor trece pragul Bibliotecii Filiala Sud.

GALERIE FOTO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.