Lansare de carte: Visul din vise – Mariana Vichy Vârtosu

Sala de lectură a Bibliotecii Județene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă găzdui marți,  15 octombrie 2013, ora 17.30, lansarea volumului III, Visul din vise, ce face parte din trilogia Legată la ochi, ce o are ca autoare pe  Mariana Vichy Vârtosu.

          Se poate spune despre acest al treilea volum al trilogiei că este – de departe – cel mai valoros dintre toate. Mariana Vichi Vârtosu se autodepășește, reușind să creeze momente reale, de suspans și sinergie, să coloreze momentele cheiecu scene intense…() Autoarea se dovedește a fi un creator de cursă lungă, căreia proza i se potrivește ca o mănușă și care are o deosebită abilitate de a transforma o scriere într-un eveniment existențial unic.” (…) -critic literar Gheorghe A Stroia.

La acest eveniment sunt așteptațí membri ai familiei scriitorilor vrânceni  iar volumul va fi prezentat de Gheorghe Andrei Neagu, membru USR,  președinte al Asociației Culturale Duiliu Zamfirescu și nu în ultimul rând nucleul Cenaclului Literar Duiliu Zamfirescu.

Vă invităm marti, 15 octombrie, ora 17.30,  la Sala de lectură a Bibliotecii Județene, din strada Mr. Gh Sava nr. 4 pentru a participa la acest eveniment literar.

afis lansare visul din vise

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.