CLUB DE SOCIO-UMANE la bibliotecă!

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea – Centrul de Limbi Străine, lansează un proiect educativ, care vizează îndrumarea didactică a elevilor, pentru examenul de bacalaureat la disciplinele filosofie și sociologie.

Începând de luni, 21 februarie, îi așteptăm pe cei interesați la Centrul de Limbi Străine, pentru a participa la CLUBUL DE SOCIO-UMANE, un proiect educativ care se adresează elevilor de liceu din comunitatea vrânceană.

CLUBUL DE SOCIO-UMANE, inițiat și coordonat de profesorul Adrian Țiglea, bibliotecar în cadrul Bibliotecii Județene Vrancea, reprezintă un modul de formare intelectuală de specialitate și de socializare a tinerilor umaniști care doresc să urmeze o facultate din aria științelor sociale.

Clubul este gratuit și se va desfășura săptămânal, la Centrul de Limbi Străine din strada Mr. Gh. Sava nr. 4, marți între orele 14.30 – 16.00 la disciplina filosofie, și miercuri între orele 13.00 – 14.00 la disciplina sociologie.

 „Având experiența la catedră, îmi propun să îi familiarizez pe liceeni cu disciplinele filosofie și sociologie cao formă de ajutor didactic în vederea pregătirii examenelor la aceste materii.” (Prof. Adrian Țiglea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.